Zelf aan de slag Spreekuur.nl informatie


English, please use Google Translate (in the right corner of this page).


Komt u regelmatig bij de praktijkondersteuner?

Met de app Spreekuur.nl (voor mobiel of tablet) en het webportaal (voor laptop of PC) kunt u veilig informatie uitwisselen met de praktijkondersteuner.

Hoe kan ik met Spreekuur.nl gaan werken?
  • Vraag de praktijkondersteuner om u uit te nodigen om een account aan te maken. 
  • De praktijkondersteuner heeft uw mailadres en uw mobiel nummer nodig voor het aanmaken van een account.
Als uw account is geactiveerd kunt u vanuit de app vragenlijsten invullen die de praktijkondersteuner voor u klaarzet. Ook kunt u metingen doorgeven (bloeddruk, glucose en gewicht) en berichten sturen en ontvangen van de praktijkondersteuner. Mogelijk deed u dit al met de Calculus VIP App, maar die app is per 10 juni komen te vervallen en daarvoor in de plaats is de Spreekuur.nl omgeving gekomen.

Heeft u vragen over het gebruik van Spreekuur.nl bespreek dit dan met uw praktijkondersteuner.

Uitgelicht
Bereikbaarheid Stroomz Meerhoven
Bereikbaarheid Stroomz Meerhoven
Geplaatst: 28 februari 2024

Stroomz vindt het belangrijk om toegankelijke zorg te garanderen en voor u klaar te staan. Vanwege personeelsuitval (zowel huisartsen als assistentes) kan het helaas zijn dat u langer aan de telefoon moet wachten voordat u de assistente te spreken krijgt. Due to staff loss (both general practitioners and assistants), you may have to wait longer on the phone before you can speak to the assistant.

Veiligheidsregels
Veiligheidsregels
Geplaatst: 12 februari 2024

We behandelen uw medische hulpvraag met zorg en respect, en we vragen u hetzelfde te doen met onze hulpverleners en andere patiënten.

Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Geplaatst: 8 februari 2024

Bevolkingsonderzoek Nederland is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert.