For English, please use Google Translate in the right corner of this page.

We roepen u met klem op om NIET te bellen naar de praktijk met vragen over de boostervaccinatie, alle informatie is te vinden op onze website.

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers. Huisartsen van SGE gaan de komende dagen hun patiënten vaccineren bij de GGD-priklocatie in het Beursgebouw. Het betreft uitsluitend patiënten van 60 jaar en ouder of patiënten die ouder zijn dan 18 én een indicatie hebben voor een griepprik.

De patiënten die het betreft hebben op woensdag 22 december een mail met uitnodiging en meer informatie ontvangen.
Wie al een boosterprik heeft ontvangen kan de uitnodiging als niet verzonden beschouwen.

Update: Inmiddels zijn alle beschikbare prikmomenten vol geboekt. Het is niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. 

Is het u niet gelukt om een afspraak te maken via vaccinatieplanner.nl dan vragen wij u GEEN contact op te nemen met de praktijk. De assistentes kunnen u niet helpen. Er komen helaas geen extra prikmomenten. Wacht u dan uw afspraak bij de GGD af.

Update: Registratie in CoronaCheck-app
Dit geldt voor de patiënten die een boosterprik hebben gehad via SGE.
Helaas moet de registratie handmatig gebeuren. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Voor meer informatie vindt u hier het persbericht namens alle huisartsen in regio Eindhoven en de GGD Brabant Zuidoost.
Voor informatie van de Rijksoverheid over de boostervaccinatie klik hier.Delen

Informatie

Geplaatst
23 december 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Zorg aan Oekraïense vluchtelingen
Zorg aan Oekraïense vluchtelingen
Geplaatst: 28 april 2022

In de afgelopen weken zijn ook in Eindhoven Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Vanuit de gemeente is een oproep gedaan om bij te dragen aan de zorg voor deze mensen. Ook vanuit SGE wordt medische zorg geregeld voor een aantal opvang- en doorstroomlocaties. SGE Strijp doet dit voor de zorg op doorstroomlocatie Microlab.

Wegwerkzaamheden vlakbij SGE De Ring International
Wegwerkzaamheden vlakbij SGE De Ring International
Geplaatst: 26 april 2022

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden vlakbij het gezondheidscentrum, waardoor de bereikbaarheid bemoeilijkt wordt. Currently there are road works near the healthcare center, making accessibility more difficult.

We denken aan later en houden schoon water
We denken aan later en houden schoon water
Geplaatst: 25 april 2022

Elk jaar komt er tenminste 190.000 kilo aan medicijnresten in het oppervlaktewater terecht. Help mee ons water schoon en gezond te houden.

SGE en DOH nemen voorgenomen besluit tot fusie
SGE en DOH nemen voorgenomen besluit tot fusie
Geplaatst: 22 april 2022

De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom willen DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie zetten: samen staan we sterker.

Beeldbellen met uw zorgverlener
Beeldbellen met uw zorgverlener
Geplaatst: 4 april 2022

Naast een afspraak in het centrum of een telefonische afspraak bieden we ook een afspraak via beeldbellen. Gewoon vanaf uw mobiele telefoon, tablet of PC, kunt u beeldbellen met een zorgverlener van het gezondheidscentrum. Het werkt eenvoudig en veilig.

Zorgorganisaties in Zuidoost-Brabant investeren in medewerker voor de toekomst
Zorgorganisaties in Zuidoost-Brabant investeren in medewerker voor de toekomst
Geplaatst: 31 maart 2022

6 zorgorganisaties en 2 opleidingsinstituten in de regio Eindhoven/Helmond werken samen aan een nieuwe vorm van werkgeverschap: Samen Slim. Als antwoord op de personeelstekorten in zorg en welzijn bieden ze meer scholings- en doorgroeimogelijkh­­­­­eden.