In verband met het coronavirus was het medipunt De Ring International (SGE De Parade) tijdelijk gesloten. Om u toch te kunnen voorzien van uw medicijnen hebben wij in de afgelopen periode uw medicijnen thuisbezorgd of kon u ze ophalen bij Apotheek SGE Orion.

Binnenkort kunt u uw medicijnen ook weer in het gezondheidscentrum ophalen. De apotheek is enkele jaren geleden veranderd in een medipunt. Hiervoor in de plaats komt nu een afhaalautomaat en een spreekuur op afspraak voor vragen over medicatie.

Vanaf dinsdag 28 september a.s. kunt u gebruik maken van de afhaalautomaat. Hierdoor hoeft u niet meer te wachten in uw apotheek en heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie op te halen op een moment dat het u uitkomt. Indien u het toch prettiger vindt om uw medicatie in de apotheek af te halen dan blijft u welkom in apotheek SGE Orion. Daarnaast kunnen we uw medicijnen ook thuisbezorgen.

Ook zullen we informatiemomenten organiseren om u te informeren over onze diverse services en zullen we u uitleg geven over het gebruik van de afhaalautomaat. Hiervoor ontvangt u later een uitnodiging van ons. Ook als u nog geen klant bent van een SGE apotheek of SGE Medipunt dan bent u van harte welkom.

Bent u benieuwd hoe de afhaalautomaat werkt? Bekijk dan deze video.

Laat ons alstublieft weten wanneer wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u meer informatie willen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op (040) 711 63 11.


Delen

Informatie

Geplaatst
9 september 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.

Medipunt SGE De Ring International (SGE De Parade) gaat weer open
Medipunt SGE De Ring International (SGE De Parade) gaat weer open
Geplaatst: 9 september 2021

Vanaf 28 september a.s. kunt u gebruik maken van de medicijnen afhaalautomaat. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie op te halen op een moment dat het u uitkomt. From the 28th of September 2021 onwards you will be able to pick up your medicines from the SGE collection machine at SGE De Ring International.

Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.

Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 24 augustus 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 19 augustus 2021

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie. This fall you will receive the flu vaccination and some of you will also receive the pneumococcal vaccination.