For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Bij SGE De Parade zal de komende 2 maanden verbouwd worden. De reden voor de verbouwing is dat SGE International, momenteel gevestigd op de Torenallee in Eindhoven, zal verhuizen naar de locatie van SGE De Parade vanaf april a.s. 

De periode waarin wij gaan verbouwen is van 1 februari tot 1 april. Het gezondheidscentrum blijft geopend en we staan zoals altijd voor u klaar. Het kan soms voorkomen dat er wat geluidsoverlast is. Dit proberen we uiteraard zoveel mogelijk te beperken. Heeft u vragen, neem dan contact op met SGE via het telefoonnummer: 040 - 711 61 00. Excuses voor de eventuele overlast.       Delen

Informatie

Geplaatst
8 februari 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Informatie voor gebruikers van corona zelftesten
Informatie voor gebruikers van corona zelftesten
Geplaatst: 13 april 2021

De zelftest is alleen bedoeld voor mensen die geen klachten hebben en die extra zekerheid zoeken omdat zij zich in gezelschap gaan begeven (bijvoorbeeld school, werk, bezoek familielid).

Cliëntenraad SGE
Cliëntenraad SGE
Geplaatst: 6 april 2021

SGE beschikt over een cliëntenraad. Maar waar houdt de cliëntenraad zich mee bezig? Lees het interview met Cees Kok, interim-voorzitter en Shanti Mohamed Jousuf, lid van de cliëntenraad en het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad.

SGE stopt met het digitale formulier voor herhaalrecepten
SGE stopt met het digitale formulier voor herhaalrecepten
Geplaatst: 30 maart 2021

SGE gaat stoppen met het aanbieden van de mogelijkheid een herhaalrecept aan te vragen met het voor u bekende digitale formulier voor iedereen ouder dan 16 jaar. SGE will stop offering the option for persons older than 16 to request a repeat prescription with the digital form known to you.

Uitfaseren oude telefoonnummers SGE
Uitfaseren oude telefoonnummers SGE
Geplaatst: 30 maart 2021

Sinds enkele jaren beginnen de telefoonnummers van SGE met 711. Sinds de introductie van deze nummers zijn de oude telefoonnummers ook nog steeds in gebruik. Vanaf 12 april zullen deze oude nummers echter verdwijnen. For several years now, SGE's telephone numbers have started with 711. Since the introduction of these numbers, the old telephone numbers are still in use. However, these old numbers will disappear from April 12th.

Informatie over het coronavaccin in beeld
Informatie over het coronavaccin in beeld
Geplaatst: 29 maart 2021

Onder meer over de uitnodiging voor de prik en wie de prik geeft.

Afscheid Dr. Jochems
Afscheid Dr. Jochems
Geplaatst: 25 maart 2021

Het is geen gemakkelijk besluit geweest en ik heb er lang over gedaan om zo ver te komen, maar ik heb besloten om mijn werk bij SGE de Parade te stoppen. It hasn’t been an easy decision and it took me a long time to get this far, but I have decided to quit my work at SGE de Parade.